Sziklakövek

Készletkisöprés keretében most (a raktárkészlet erejéig) br. 25 Ft-os kilogrammonkénti áron vehet sziklaköveket. Az alacsony ár csak raktárkészletünk erejéig, bontatlan egységcsomagolások vásárlása mellett érvényes. (A raklap/fólia csomagolás, valamint rakodás díja br. 5000 Ft) Ez alatti mennyiségnél 50% felárral kalkulálunk.
Itt online shopunkban a kiválasztott kövekre űrlapos formában kérhet ajánlatot.

A sziklakövek kreatív dekorációs elemként jelenhetnek meg otthona kertjében. Az ültetett növények színhatása segít kövek típusának kiválasztásában. Sziklakertje méretének figyelembevételével határozhatja meg a szükséges kő mennyiséget. Úgy tartják az ilyen kerteket lejtős, dombos területen célszerű kialakítani pl. támfal alatt, lépcső vagy terasz mellett.
Figyelem! Az alábbi fotókon a kövek színárnyalatai csak nagyjából mérvadóak, fejtésenként eltérőek lehetnek. Ezért ajánlott személyesen megtekinteni a termékeket. A weboldalon megjelenített kövek árai inkább iránymutatók és az alkalmi beszerzéskor gyakran változhatnak.
Árajánlatkérő űrlap kitöltését követően, kollégánk rövid határidővel, díjmentesen, írásban pontosítja az árakat, beszerzési és szállítási információkat!

Mind a(z) 31 találat megjelenítve